Ceai Alb Pai Mu Tan 100g
Ceaiul alb este apreciat datorita procesarii sale minime, ce are ca rezultat un continut de nutrienti mult mai mare decat la ceaiurile negre sau verzi. In timpul procesului de productie a ceaiului alb, frunzele nu sunt lasate sa oxideze, ele ramanand practic mai aproape de starea lor naturala, evident si cu o cantitate mai mare de antioxidanti.
Ingrediente: Ceai alb Pai Mu Tan.
Este recomandat ca ceaiul Alb sa se prepare la o temperatura medie de 90 grade C, folosind o temperatura mai ridicata riscati sa compromiteti gustul si calitatile acestui ceai.
Timpul de infuzare variaza intre 4 si 7 minute iar pentru 250 ml de apa se foloseste 4g de ceai.
Ceaiul alb este apreciat datorita procesarii sale minime, ce are ca rezultat un continut de nutrienti mult mai mare decat la ceaiurile negre sau verzi. In timpul procesului de productie a ceaiului alb, frunzele nu sunt lasate sa oxideze, ele ramanand practic mai aproape de starea lor naturala, evident si cu o cantitate mai mare de antioxidanti.
Ingrediente: Ceai alb Pai Mu Tan.
Este recomandat ca ceaiul Alb sa se prepare la o temperatura medie de 90 grade C, folosind o temperatura mai ridicata riscati sa compromiteti gustul si calitatile acestui ceai.
Timpul de infuzare variaza intre 4 si 7 minute iar pentru 250 ml de apa se foloseste 4g de ceai.