Ceai Negru Forest Fruit 100g
Ceaiul negru este cel mai procesat tip de ceai. Frunzele sunt lasate sa oxideze integral, innegrindu-se inainte de uscare, acest proces oferindu-i ceaiului negru gustul usor astringent.
Ingrediente: Ceai negru,frunze de capsun,bucati de capsuni,bucati de afine,stafide,coacaze,aroma.
Este recomandat ca ceaiul negru sa se prepare la o temperatura medie de 100 grade C.
Timpul de infuzare variaza intre 3 si 4 minute iar pentru 250 ml de apa se foloseste 2g de ceai.
Ceaiul negru este cel mai procesat tip de ceai. Frunzele sunt lasate sa oxideze integral, innegrindu-se inainte de uscare, acest proces oferindu-i ceaiului negru gustul usor astringent.
Ingrediente: Ceai negru,frunze de capsun,bucati de capsuni,bucati de afine,stafide,coacaze,aroma.
Este recomandat ca ceaiul negru sa se prepare la o temperatura medie de 100 grade C.
Timpul de infuzare variaza intre 3 si 4 minute iar pentru 250 ml de apa se foloseste 2g de ceai.